5 Easy Facts About diş beyazlatma jeli Described

Wiki Article



Sararma ya da kahverengi görünüme doğru ilerleyen durum insanın hem kendisinde hem de etrafında sorun oluşturmaya başlar. Dişlerin estetik açıdan sağlıklı ve güzel görünüme ulaşması için yapılan işlem rengini beyazlatma veya beyaza yakınlaştırma olduğu bilinmektedir.

Dişlerinizi fileırçalamak için yumuşak kıllı bir diş fileırçası kullanın ve dişlerinizi fırçalayın. Aşırı sert fırçalama diş minesine zarar verebilir ve diş hassasiyetine neden olabilir.

Bu iki temel diş beyazlatma yöntemine ek olarak aşağıdaki beyazlatma yöntemleri de uygulanmaktadır;

Bu listede yer alan sorunlardan sadece birine sahip olmak dahi beyazlatmadan faydalanmanın önündeki engel olabiliyor. Ancak mutlaka diş hekimine başvurarak muayeneden geçmelisiniz. Ardından dişlerde beyazlatma işlemi için uygun bir aday olup olmadığınız dimension bildirilecektir.

Diş beyazlatma kalemini kullanmadan önce dişlerinizin tamamen kuru olmasına dikkat etmelisiniz. Islak dişlere uyguladığınız diş kalemi Helloçbir işe yaramayacaktır.

Bir diğer çok fazla sorulan soru olan diş beyazlatma kalemi işe yarıyor mu sorusu işe kısaca evet diye yanıtlanabilir. Ev tipi diş beyazlatma yöntemleri arasında en sık uygulananlardan biri olan diş beyazlatma jeli uygulamaları kişilerin ağız ve diş sağlık durumlarına bağlı olarak son derece etkili ve verimli sonuçlar verebilmektedirler.

Bu işlem sırasında dişlerin rengi beyaz dönerken derinlemesine bir temizlik işlemi de uygulanır. Diş beyazlatma açısından temizlik kendi içinde oldukça spesifik uygulamalara sahiptir.

Profesyonel bir diş hekimi tarafından gerçekleştirilen klinik beyazlatma işlemi genellikle daha hızlı sonuç verir ve tek bir seansta tamamlanabilir.

Daha sonra bu karışımla dişlerinizi fileırçalayın. Bu yöntem sayesinde dişlerinizdeki sarı lekeler ortadan kalkacaktır.

o free of charge'te satılan gri kalemlerden bahsediyorsak işe yaramaktadır. yalnız sigara beyazlatma diş lazer çay kahve tüketimine yeniden başladıysanız eski sarı dişlerinize merhaba deyin.

Daha verimli bir sonuç alınması için hastalara işlemden önce diş taşı temizliği yapılmaktadır. Seans öncesi ve sonrasında hastadan fotoğraf alınarak renk değişimi hakkında bilgi sahibi olunur.

Diş etleri dişlere sıkıca tutulur ve fırçalarken veya diş ipi kullandığınızda incinmez veya kanamaz.

Düzenli olarak bu diş macunuyla dişlerinizi fileırçalamanız halinde dişlerinizin kısa sürede beyazlamasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu karışımın diş etlerinizi de koruyacağını belirtelim.

AkvaDent diş kliniği farkıyla diş beyazlatma fiyat 2023 en doğru diş beyazlatma için telefon numaralarımızdan veya Whatsapp hattımızdan bize ulaşabilir veya ilk muayenenizi olup hemen tedaviye başlamak için bizi ziyaret edebilirsiniz.

Report this wiki page